Termeni si Conditii

Acceptarea condițiilor

www.kilostop.ro este site-ul oficial al Clinicii de Nutriţie KiloStop (denumită în continuare "KiloStop"). Folosirea site-ului www.kilostop.ro (denumit în continuare "site") presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos. Termenii şi condiţiile pot fi schimbate în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare "Administrator", fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.

Accesând şi navigând pe acest site, Utilizatorii acceptă, de facto, termenii de utilizare descrişi în continuare.

În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea site-ului.

Descrierea serviciilor

Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul www.kilostop.ro oferă Utilizatorilor informaţii referitoare la metoda de scădere în greutate KiloStop, acces la serviciile KiloStop, informaţii referitoare la medicii nutriţionişti KiloStop precum şi acces la o serie de testimoniale ale pacienţilor KiloStop.

Ce este un serviciu electronic?

În cadrul site-ului www.kilostop.ro, un serviciu electronic reprezintă un serviciu sau o resursă oferită prin Internet cu scopul de a îmbunătăţi comunicarea între Utilizatori şi Clinica de Nutriţie KiloStop.

Există două tipuri de servicii electronice oferite de www.kilostop.ro:

 • Serviciul de Informare (Live Chat), care asigură Utilizatorilor, presei sau altor factori interesaţi acces usor şi eficient la informaţii de înaltă calitate furnizate de către medicii nutriţionişti KiloStop.
 • Serviciul de Programări Online, care permite Utilizatorilor să contacteze Clinica de Nutriţie KiloStop în vederea solicitării serviciilor oferite de către medicii nutriţionişti KiloStop.

Drepturile de autor și neangajarea răspunderii

Informaţia oferită, în cadrul site-ului www.kilostop.ro, se află sub protecţia Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor.

Utilizarea şi/sau reproducerea, prin orice mijloace, a informaţiilor oferite pe acest site – text, audio sau video – este strict interzisă.

Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă că Administratorul va fi absolvit de orice răspundere.

Noţiunea de neangajare a răspunderii nu se răsfrânge şi asupra obligaţiei Clinicii de Nutriţie KiloStop de a respecta legislaţia în vigoare şi nu poate exclude obligaţiile Clinicii de Nutriţie KiloStop impuse de lege.

Reguli generale

Administratorul site-ului declară următoarele:

 • Va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;
 • Va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a site-ului; cu toate acestea, pot exista întreruperi în funcţionare, sau imposibilităţi de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive;

Pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.

Limitări de ordin tehnic ale serviciilor

Administratorul nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Informații personale

Prin intermediul prezentului site pot fi solicitate informaţii de natură personală. Acestea au ca scop identificarea Utilizatorului şi/sau posibilitatea de a îl/o contacta.

Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon, adresă de e-mail etc.)

Clinica de Nutriţie KiloStop va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Unele informaţii solicitate prin intermediul site-ului pot face obiectul unei prelucrări de date care au caracter personal (în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date). Prin accesarea şi navigarea pe acest site, Utilizatorii consimt în mod expres îi neechivoc la efectuarea acestor prelucrări.

Legătura cu alte site-uri

Site-ul poate conţine legături web sau trimiteri către alte site-uri considerate de Clinica de Nutriţie KiloStop utile în ceea ce priveşte conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea KiloStop.

În cazul utilizării acestor legături web sau trimiteri, se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Clinica de Nutriţie KiloStop nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

Încheierea acordului

Administratorul îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificareă prealabilă a Utilizatorului. În cazuri excepţionale, Administratorul îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

 • Program

  de Luni până Vineri între 08:00 si 20:00

 • Telefon

  Răspundem mereu la numărul de telefon 0372.99.66.33

 • Adresa

  Str. Stribei Voda nr.95, ap,16, Sector 1, Bucuresti

© Copyright Clinica de nutriţie KiloStop 2009 - 2018