Fa-ti gratuit investigatia care iti arata de ce nu slabesti


Programează-te AZI și primești 3 bonusuri care să te ajute să slăbești și să ai un organism puternic, capabil să lupte cu bolile. Completează formularul de la sfârşitul paginii şi te sunăm noi pentru a te ajuta să alegi cel mai bun nutriţionist pentru tine!

Bonus 1

GRATUIT: Analiza Compoziției Corporale


Analiza Compoziției Corporale este investigația care îți arată ce procent de mușchi, apă și grăsime ai în corp dar și care este vârsta ta reală. Vei vedea astfel ce efecte au avut dietele anterioare asupra organismului tău și de ce nu mai slăbești. La KiloStop această investigație se face cu cel mai performant cântar din România și îți arată de unde pleci ca să știi cum să-ți faci planul de slăbit.

+
Bonus 2

40% Discount la Consultație


250RON 147RON

+
Bonus 3

GRATUIT: Cartea de rețete "KiloStop Detox"


Cartea de Rețete “KiloStop Detox” cuprinde 84 de rețete delicioase și este special concepută de către dieteticienii și medicii nutriționiști KiloStop pentru persoanele care vor să își detoxifice organismul într-un mod natural, fără să apeleze la tot felul de pastile sau prafuri care promit astfel de lucruri și, în același timp, să slăbească sănătos.

Completeaza formularul de mai jos si te sunam noi

* Ai Garanția celui Mai Bun Nutriționist pentru tine: Dacă după consultaţie consideri că nutriţionistul ales nu este potrivit pentru tine, îţi oferim o consultaţie gratuită la un alt medic nutriţionist

Program
L-V 08:00 - 20:00
S 09:00 - 15:00

Vezi oferta și lasă-ne să te ajutăm să slăbești

Vezi Oferta

© Copyright Clinica de nutriţie KiloStop 2009 - 2020