Fa-ti gratuit investigatia care iti arata de ce nu slabesti


Programează-te AZI și primești 3 bonusuri care să te ajute să slăbești și să ai un organism puternic, capabil să lupte cu bolile. Completează formularul de la sfârşitul paginii şi te sunăm noi pentru a te ajuta să alegi cel mai bun nutriţionist pentru tine!

Bonus 1

GRATUIT: Analiza Compoziției Corporale


Analiza Compoziției Corporale este investigația care îți arată ce procent de mușchi, apă și grăsime ai în corp dar și care este vârsta ta reală. Vei vedea astfel ce efecte au avut dietele anterioare asupra organismului tău și de ce nu mai slăbești. La KiloStop această investigație se face cu cel mai performant cântar din România și îți arată de unde pleci ca să știi cum să-ți faci planul de slăbit.

+
Bonus 2

40% Discount la Consultație


250RON 147RON

+
Bonus 3

GRATUIT: Cartea de rețete "KiloStop Delicios"


Cartea de rețete "KiloStop Delicios" cuprinde 57 de deserturi sănătoase și dietetice care te ajută să eviți inflamația cauzată de consumul de zahăr și să-ți protejezi sănătatea în această toamnă fără precedent. Stoc limitat!!

Completeaza formularul de mai jos si te sunam noi

* Ai Garanția celui Mai Bun Nutriționist pentru tine: Dacă după consultaţie consideri că nutriţionistul ales nu este potrivit pentru tine, îţi oferim o consultaţie gratuită la un alt medic nutriţionist

Program
L-V 08:00 - 20:00
S 09:00 - 15:00

Vezi oferta și lasă-ne să te ajutăm să slăbești

Vezi Oferta

© Copyright Clinica de nutriţie KiloStop 2009 - 2020