Fa-ti gratuit investigatia care iti arata de ce nu slabesti


Programează-te AZI și primești 3 bonusuri care să te ajute să slăbești și să ai un organism puternic, capabil să lupte cu bolile. Completează formularul de la sfârşitul paginii şi te sunăm noi pentru a te ajuta să alegi cel mai bun nutriţionist pentru tine!

Bonus 1

GRATUIT: Analiza Compoziției Corporale


Analiza Compoziției Corporale este investigația care îți arată ce procent de mușchi, apă și grăsime ai în corp dar și care este vârsta ta reală. Vei vedea astfel ce efecte au avut dietele anterioare asupra organismului tău și de ce nu mai slăbești. La KiloStop această investigație se face cu cel mai performant cântar din România și îți arată de unde pleci ca să știi cum să-ți faci planul de slăbit.

+
Bonus 2

20% Discount la Consultație


250 RON 197 RON

+
Bonus 3

GRATUIT: Cartea de rețete "Salvat de KiloStop"


Cartea de rețete “Salvat de KiloStop” este ideală pentru persoanele care mănâncă seara și cred că acest obicei este principala cauză pentru care nu reușesc să slăbească. Toate rețetele nu depășesc 200 de calorii, fiind atent create de către nutriționiștii și dieteticienii KiloStop astfel încât să îti ofere sațietate ca să nu te mai lupți cu senzația de foame până a doua zi.

Completeaza formularul de mai jos si te sunam noi

* Ai Garanția celui Mai Bun Nutriționist pentru tine: Dacă după consultaţie consideri că nutriţionistul ales nu este potrivit pentru tine, îţi oferim o consultaţie gratuită la un alt medic nutriţionist

Program
L-V 08:00 - 20:00
S 09:00 - 15:00

Vezi oferta și lasă-ne să te ajutăm să slăbești

Vezi Oferta

© Copyright Clinica de nutriţie KiloStop 2009 - 2021