Vara asta slabesti 15 kilograme fara sa simti ca esti la dieta!


Orice drum este mai ușor când ai pe cineva alături. Noi suntem acei medici care nu scriu doar diete pacienților, ci suntem prietenii lor și îi susținem întotdeauna. Îi ajutăm să treacă peste orice moment dificil din viața lor și să atingă cu succes greutatea pe care și-o doresc.

 • Îți rezolvi problemele de sănătate

  Kilogramele în plus vin la pachet cu o mulţime de probleme: dureri de genunchi, de spate, boli de inimă, diabet etc. O astfel de victorie îţi va reda sănătatea!

 • Te vei bucura din nou de vechile pasiuni

  O astfel de victorie îți va arăta că poți să faci lucruri pe care le credeai imposibile. Vei prinde curaj să ieși din zona ta de confort și-ți vei putea atinge și alte scopuri.

 • Ai mai multă energie

  O să treci de la “mi-e lene” la “abia aștept să încep”, de la persoana lipsită de chef la cea care nu știe de ce să de apuce mai întâi.

 • Îți ții promisiunile pe care ți le faci

  Din păcate noi ne mințim cel mai des pentru că uneori credem că asta ne protejează. Iar fiecare promisiune în minus îți scade încrederea în tine.

 • Vei fi un model pentru cei din jur

  Este important pentru noi să avem aprecierea celor din jur, familie, prieteni, colegi pentru că asta ne dă puterea să mergem mai departe.

 • Înveți să treci peste eșecuri

  Orice greșeală este un pas înainte pentru fiecare om. Așa învățăm și așa știm pe viitor la ce trebuie să fim mai atenți.

Nu rata oferta! Click aici să te programezi

3 Povesti de succes: cum li s-a schimbat viata pacientilor KiloStop pentru totdeauna

"Înainte să slăbesc, oboseam foarte repede, eram foarte deprimată. Toate femeile îşi doresc să meargă la cumpărături. Eu nu voiam să probez nimic, nu voiam să văd nimic. Pur şi simplu fugeam de magazine . Acum sunt foarte mândră de mine şi îmi place să mă uit în oglindă!"

- Atena Radulea a slăbit 12 kg

“Înainte să slăbesc respiram greu, mă dureau foarte rău picioarele, aveam senzaţia că viaţa mea era aşa pe sfârşite... efectiv aşa mă simţeam. Acum, am zile în care "zbor", este cu totul altceva, mi s-a schimbat viaţa!”

- Ana Maria Suciu a slăbit 44,5 kg

“Când aveam kilograme multe în plus, primul lucru care mă dărâma efectiv era oboseala… oboseala fizică, nu mai eram în stare să mai fac absolut nimic, să urc 3 etaje. Acum, mă simt mai încrezătoare în mine şi mult mai stabilă în forţele mele!

- Andreea Panait a slăbit 26,2 kg

Slabeste cu ajutorul medicilor nostri,
fara diete monotone, prafuri sau pastile!


Descoperă cei 5 pași ai Programului de Slăbit KiloStop cu ajutorul cărora peste 17.000 pacienți KiloStop au ajuns la greutatea visată:

Nu rata oferta! Click aici să te programezi

Pasul 1: Consultația Start


 • Evaluăm starea ta de sănătate și istoricul personal pentru a putea decide dacă nu există contraindicații să începi un program de slăbit.
 • Efectuăm analiza compoziției corporale cu echipament computerizat performant (aflăm procentul de grăsime, mușchi, minerale și apă).
 • Discutăm varianta de tratament cea mai potrivită pentru tine și inițiem planul de scădere în greutate.

Pasul 2: Analize şi investigaţii


 • Efectuăm Viteza Metabolismului pentru a afla numărul de calorii pe care organismul tău le consumă zilnic în stare de repaus ca să-ți oferim dieta cu cele mai bune rezultate pentru tine.
 • Efectuăm Analiza Dietetică Aprofundată pentru a depista carențele de vitamine și minerale din alimentația ta actuală ca să știm ce alimente și suplimente trebuie să conțina dieta ta.
 • Efectuăm săptămânal Analiza Compoziție Corporale pentru a ne asigura că pierderea în greutatea se face din masa grasă, evitând astfel apariția problemelor de sănătate.

Pasul 3: Dieta personalizată


 • Dieta ta va conține alimentele tale preferate, astfel încât să nu ajungi la frustrări şi pofte necontrolate.
 • Dieta ta va ține cont de Viteza Metabolismului, activitatea fizică pe care o faci zilnic şi viteza cu care vrei să ajungi la greutatea dorită.
 • Dieta ta va fi creată în funcție de programul tău şi se va mula pe acesta, în niciun caz nu se va întâmpla invers.

Pasul 4: Monitorizare și ajustare


 • Realizăm și ajustăm săptamânal dietele în funcție de preferințele tale alimentare pentru mai multă plăcere şi rezultate mai rapide.
 • Primești susținere totală și soluții pentru încercările apărute în timpul procesului de slăbire pentru a te putea menține pe drumul cel bun.

Pasul 5: Menținere


 • Te pregătim pentru evenimente importante din viața ta și situații dificile, precum Crăciunul, concediul din vara sau aniversări.
 • Intervenim de urgență în cazul în care ai acumulat câteva kilograme*.

Completeaza formularul de mai jos si te sunam noi

* Ai Garanția celui Mai Bun Nutriționist pentru tine: Dacă după consultaţie consideri că nutriţionistul ales nu este potrivit pentru tine, îţi oferim o consultaţie gratuită la un alt medic nutriţionist

Program
L-V 08:00 - 20:00
Vezi oferta și lasă-ne să te ajutăm să slăbești

Vezi Oferta

© Copyright Clinica de nutriţie KiloStop 2009 - 2021