Ai incercat singur
sa slabesti fara succes?


Împreuna cu echipa mea de peste 40 medici nutriționiști de la Clinica de Nutriție KiloStop vreau să te ajut să slăbești și să îți menții cu succes greutatea după ce ai slăbit! Suntem cea mai mare echipă de medici nutriționiști din România cu un sigur țel: să ajutăm oamenii ca tine să slăbească și să se mențină sănătos.

Nu folosim pastile sau ceaiuri de slabit


Misiunea noastră este să îți redăm sănătatea nu să ți-o furăm

Programeaza-te ACUM!

Programul KiloStop care a ajutat
peste 13 100 persoane sa slabeasca sanatos


Descoperă cei 5 pași ai Programului de Slăbit KiloStop cu ajutorul cărora
peste 13.100 pacienți KiloStop au ajuns la greutatea dorită:

Pasul 1: Consultația Start


 • Evaluăm starea ta de sănătate și istoricul personal pentru a putea decide dacă nu există contraindicații să începi un program de slăbit.
 • Efectuăm analiza compoziției corporale cu echipament computerizat performant (aflăm procentul de grăsime, mușchi, minerale și apă).
 • Discutăm varianta de tratament cea mai potrivită pentru tine și inițiem planul de scădere în greutate.

Pasul 2: Analize şi investigaţii


 • Efectuăm Viteza Metabolismului pentru a afla numărul de calorii pe care organismul tău le consumă zilnic în stare de repaus ca să-ți oferim dieta cu cele mai bune rezultate pentru tine.
 • Efectuăm Analiza Dietetică Aprofundată pentru a depista carențele de vitamine și minerale din alimentația ta actuală ca să știm ce alimente și suplimente trebuie să conțina dieta ta.
 • Efectuăm săptămânal Analiza Compoziție Corporale pentru a ne asigura că pierderea în greutatea se face din masa grasă, evitând astfel apariția problemelor de sănătate.

Pasul 3: Dieta personalizată


 • Dieta ta va conține alimentele tale preferate, astfel încât să nu ajungi la frustrări şi pofte necontrolate.
 • Dieta ta va ține cont de Viteza Metabolismului, activitatea fizică pe care o faci zilnic şi viteza cu care vrei să ajungi la greutatea dorită.
 • Dieta ta va fi creată în funcție de programul tău şi se va mula pe acesta, în nici un caz nu se va întâmpla invers.

Pasul 4: Monitorizare și ajustare


 • Realizăm și ajustăm săptamânal dietele în funcție de preferințele tale alimentare pentru mai multă plăcere şi rezultate mai rapide.
 • Prime ști susținere totală și soluții pentru încercările apărute în timpul procesului de slăbire pentru a te putea menține pe drumul cel bun.

Pasul 5: Menținere


 • Te pregătim pentru evenimente importante din viața ta și situații dificile, precum Crăciunul, concediul din vara sau aniversări.
 • Intervenim de urgență în cazul în care ai acumulat câteva kilograme.

Donam 2 lei pentru fiecare kilogram slabit

 • luna trecută am donat 3.738,2 lei

 • până acum am donat 318.381,2 lei

Nu rata oferta speciala
si programeaza-te acum!


Dacă te programezi azi primeşti două bonusuri în valoare de peste 300 lei. Completează formularul de la sfârşitul paginii şi te sunăm noi pentru a te ajuta să alegi cel mai bun nutriţionist pentru tine!

Bonus 1

60% Discount la Consultație


240RON 96RON

+
Bonus 2

GRATUIT: Cântar de bucătărie


Vino să afli cum să-ţi organizezi mesele! Cântarul de bucătărie îţi arată cu exactitate gramajul alimentelor pe care le consumi la fiecare masă.

Nu rata oferta! Click aici să te programezi

Completeaza formularul de mai jos si te sunam noi


Rezultatele variază de la persoană la persoană. Fiecare pacient poate să slăbească mai mult sau mai puţin în funcţie de vârstă, sex, stare de sănătate şi determinarea acestuia. Noi îţi promitem că vom face tot ce putem pentru a te ajuta să slăbeşti sănătos şi cu plăcere!


Program
L-V 08:00 - 20:00
Vezi oferta și lasă-ne să te ajutăm să slăbești

Programul de Slabit

© Copyright Clinica de nutriţie KiloStop 2009 - 2018